CORONA UPDATE

Online gaan we door

De lockdown is een feit, maar jullie hoeven ons niet te missen! Wij gaan de komende weken online verdervragen. Je kan via onze webshop jouw favoriete producten vinden of een cadeautje voor iemand die het nu kan gebruiken.

We willen natuurlijk dezelfde service als in de winkel leveren. Dus heb jij een vraag over een product, kun je even je product niet vinden of wil je gewoon advies over een cadeautje? Wij ontvangen graag jullie belletjes, e-mails en berichten op Instagram of facebook

Lokaal bezorgen

Omdat jij nu niet naar ons kan komen, komen wij naar jou toe! We bezorgen de pakketjes aan de deur als je woonachtig bent in Delft, Den Hoorn of nieuwsSchipluiden. Bij een uitgaven van minimaal €25,- Komen wij langs. Je kan online shoppen en je producten in de winkelwagen leggen. Bij de betaling kan je dan kiezen voor de optie lokaal bezorgen. Staat jou product er niet tussen ? Dan kun je ons bellen voor een telefonische bestelling, zodat je vaste product bij jouw terecht komt. Bestel voor 16.00 en we komen de bestelling tussen 17.00-18.30 bij jouw thuisbezorgen.

Verzending

Als je voor 16.00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Bij een besteding van €50,- of meer betaal je geen bezorgkosten. 

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de pagina verzendingen. Deze kunt u vinden onder contact.

Wij hopen jullie 19 januari 2021 weer in de winkel te ontvangen!!