Sigarenavond

Bestellen

 35,00 Incl. btw

26 op voorraad

Gewoon een gezellige sigarenavond. Je kent het wel. Je komt binnen bij de Delftse Brouwerij de Koperen Kat, Krijgt een muntje voor je drankje en een mooi longfiller die je heerlijk kunt nuttigen in het zonnetje. Je maakt een praatje met een vreemde over sigaren of babbelt bij met een vriend onder het genot van een blond biertje uit de tap.

Noem het maar gewoon. Deze sigarenavond staat in het teken van voorpret. Alvast samen genieten van een zomerse lekkernij en een voorproefje van wat jij op reis kan meenemen. Heb jij ook al zin in de vakantie? Kom dan alvast samen met ons genieten van de pré vakantie. One night only!

Deze avond wordt begeleid door een special guest. Iemand die de mooiste verhalen kan vertellen over sigaren. Dit wordt een feestje voor de smaakpapillen.

Als deze datum niet voor jou uit komt kun je  25 september of  13 november alvast in je agenda zetten. Meer details over deze sigarenavonden komen nog. Dus blijf de website in de gaten houden of volg ons op onze instagramfacebook  of  schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ticket kopen?

Even alle praktische informatie op een rijtje!

Datum: woensdag 26 juni

Tijd: 19.30 tot 23.00

locatie: Schieweg 15 – M in Delft

prijs: €35,00

inhoud ticket:

  • 2x longfiller sigaar
  • 1x huisgemaakt biertje van de Koperen Kat