Verzendingen

Pakketjes 

Als je voor 15.00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Bij een besteding van €50,- of meer betaal je geen bezorgkosten.

Lokaal bezorgen

Omdat jij nu niet naar ons kan komen, komen wij naar jou toe! We bezorgen de pakketjes aan de deur als je woonachtig bent in Delft, Den Hoorn of Schipluiden. Bij een uitgaven van minimaal €50,- Komen wij langs. Je kan online shoppen en je producten in de winkelwagen leggen. Bij de betaling kan je dan kiezen voor de optie lokaal bezorgen. Staat jou product er niet tussen ?  Dan kun je ons bellen voor een telefonische bestelling, zodat je vaste product bij jouw terecht komt. Je kunt bij de bestelling aangeven wanneer je het het liefste bezorgt wil hebben. Hou er rekening mee dat we tijdens of net na openingstijden bezorgen en dat er op zondag niet wordt bezorgd.

Afhalen

Bij het plaatsen van een bestelling is het ook mogelijk om aan te geven dat je het komt afhalen in de winkel. Zodra we de bestelling voor je in orde hebben gemaakt dan sturen we je een mail dat je bestelling klaar staat. Je kunt je bestelling dan afhalen op de openingstijden van de winkel.

Veel gestelde vragen

Kan ik pakketten ophalen in de winkel?

Vanaf 19 december is het ook mogelijk om van tevoren een bestelling te plaatsen en af te halen in de winkel. Staat uw product niet in de winkel bel dan even 015 2126809 en we nemen uw bestelling op en zetten het voor je klaar. Door de lock down is onze winkel gesloten.

Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met de partijen die voor ons bezorgen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding aan het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 met afstand en vermijden fysiek contact.

Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?

ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden. Houdt er zelf ook goed rekening mee en houdt je afstand van de bezorger.

Kan mijn pakket vertragingen oplopen?

Ja, door de toenemende online bestellingen in de huidige situatie kan je pakket helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent.

Hebben jullie genoeg voorraad?

We zijn een klein bedrijf, maar proberen onze voorraad zo up to date mogelijk te houden. Door de drukte van de online bestellingen kan het voorkomen dat het product net uitverkocht is. In het geval dat uw product er niet is zullen wij contact met u opnemen. Wij geven u altijd de optie dat we het nabestellen, u advies geven over een ander product wat op uw product lijkt of we storten het geld terug.