Verzendingen

Pakketjes 

Leuk dat je bij ons een bestelling wilt plaatsen. Als je voor 15.00 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden. Door de drukte kan de bezorging van je pakketje langer duren. Bij een besteding van €50,- of meer betaal je geen bezorgkosten. Dus gooi het winkelmandje maar vol!

Afhalen

Wil jij liever zelf je pakketje ophalen? Bij het plaatsen van een bestelling is het ook mogelijk om aan te geven dat je het komt afhalen in de winkel. Zodra we de bestelling voor je in orde hebben gemaakt dan sturen we je een mail dat je bestelling klaar staat. Je kunt je bestelling dan afhalen op de openingstijden van de winkel. Je kan zelfs met je auto tot aan de deur langskomen. Geef dan van tevoren een belletje dan regelen wij de rest.

Retourneren

Jij wil natuurlijk optimaal kunnen genieten van je aankoop. Daarom vinden wij het belangrijk om jou te kunnen adviseren en je te helpen bij het kiezen.

Wil je toch je bestelling retourneren, dan willen wij het je zo gemakkelijk mogelijk maken.

Voorwaarden

  • Het retourneren van online bestellingen kan gratis in onze winkels
  • Retourneren via verzending is ook mogelijk.
  • Je hebt een zichttermijn van 30 dagen op aankopen
  • Je hebt de factuur of een ander aankoopbewijs
  • Het artikel is compleet en zit in de originele verpakking.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Tabaksspeciaalzaak van Renssen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van teruggestuurde artikelen. Vraag daarom bij het versturen van je retour altijd om een verzendbewijs en bewaar dit goed!

Veel gestelde vragen

Kan ik pakketten ophalen in de winkel?

Besteld u online druk op het knopje ‘afhalen in de winkel’. Wij zetten de bestelling voor u klaar. u ontvangt een berichtje zodra u het kunt ophalen. Ook kunt u telefonisch een bestelling maken om in de winkel op te halen. Wij zijn te bereiken te voet, op de fiets en met de auto. Kom je met de auto? Geef van tevoren een belletje, dan regelen wij de rest.

Pakket niet geleverd wat nu?

Geen paniek, vaak is het pakket weer terug te vinden. Wij versturen al onze pakketen via PostNL. Als het pakket verzonden is loopt ook het contact via PostNL. U kunt met uw vragen terecht bij de klantenservice van onze postbezorger.

Wat is de levertijd van een bestelling?

Maakt u de bestelling voor 15.00 wordt het de volgende dag bij u geleverd. Door drukte kan uw verzending wat vertraging oplopen.

Kan mijn pakket vertragingen oplopen?

Ja, door de toenemende online bestellingen kan je pakket helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om je goede service te blijven bieden. Maar het kan soms wat minder snel zijn dan je van ons gewend bent.

Kan ik mijn bestelling volgen?

U kunt ten alle tijden uw pakket volgen met de track & trace code. Deze wordt naar uw mail verzonden, zodra wij uw pakketje op de post doen. U kunt uw code hier invullen en precies zien wanneer het bij u wordt geleverd.

Hebben jullie genoeg voorraad?

We zijn een klein bedrijf, maar proberen onze voorraad zo up to date mogelijk te houden. Door de drukte van de online bestellingen kan het voorkomen dat het product net uitverkocht is. In het geval dat uw product er niet is zullen wij contact met u opnemen. Wij geven u altijd de optie dat we het nabestellen, u advies geven over een ander product wat op uw product lijkt of we storten het geld terug.