Cadeau voor mannen

voor hem
voor hem
voor hem

Top 10 cadeaus 

Opzoek naar een cadeau voor mannen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het is altijd lastig om weer een leuk en origineel cadeau te bedenken voor je familie, vrienden, collega’s of partner. Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor jullie. Dus heb je nog geen idee wat je wilt geven, neem dan even een kijkje bij onze top 10 cadeautjes.

Giftbox

Ben je opzoek naar een cadeau voor de man met van alles wat, maak dan een keuze uit één van onze giftboxen. Een mooi geschenk met sigaren, alcoholische versnapering, aansteker en andere goodies. Er zijn verschillende soorten in verschillende prijzen verkrijgbaar.

Verstuur een kaartje

Je kunt ook een keuze maken uit onze eigen kaarten collectie. Zoek een passende kaart en wij versturen de kaart met sigaar. Heb je een gelijk een leuk cadeautje om te versturen. Wil je een eigen ontwerp met sigaar voor een speciale gelegenheid (min. afname 30 kaarten), stuur ons dan een mailtje of bel even.

Cadeaubon

Geen lange zoektochten meer naar een cadeau voor mannen, maar gewoon met één simpele druk op de knop ben jij weer klaar voor een verjaardag, bruiloft, jubileum of gewoon zomaar.