Sigarenavond met Cigar Creators van over de hele wereld

Rookavond

We mogen weer! In maart zijn we weer van start gegaan met de rookavond. Dit is in de smaak gevallen, dus meer van deze avonden staan weer op de planning.

Vanaf dit jaar doen we al onze rookavonden op een andere locatie: Brouwerij De Koperen Kat.

De eerst volgende is woensdag 15 juni. Wat kun je verwachten? Een mooi proeverij pakket met een uitgebreid assortiment aan verschillende sigaren, een presentje voor thuis en natuurlijk kan een zelf gebrouwen biertje van De Koperen Kat niet ontbreken. Om de avond compleet te maken zullen een aantal creators van de sigaren aanwezig zijn.

Cigar Creators

Deze creatieve sigaar liefhebbers willen graag hun verhaal en passie met jullie delen. De creator van Cigar Kings: Philipp Kugler
en één van de grootste namen in cigarworld Rick Rodriquez komen ons vergezellen in real life en Rick online vanuit Amerika. 2 gepasioneerde sigarenmakers, die al jou vragen kunnen beantwoorden of gewoon even een praatje maken.

Vanaf 19.30 ben je van harte welkom. Kom je iets later? Dat is ook goed, wij blijven tot 23.00.

Zet het alvast in je agenda

Als deze datum niet voor jou uit komt kun je 15 juni, 14 september of 16 november alvast in je agenda zetten. Meer details over deze sigarenavonden bij De Koperen Kat komen nog. Dus blijf de website in de gaten houden of volg ons op onze instagramfacebook  of  schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ticket kopen?

Even alle praktische informatie op een rijtje!

Datum: woensdag 15 juni

Tijd: 19.30 tot 23.00

locatie: Schieweg 15 – M in Delft

prijs: 49,95

inhoud ticket:

  • 4x longfiller sigaren (met de allernieuwste van Rick Rodriquez)
  • een mooi presentje voor thuis
  • een heerlijk speciaal biertje van de koperen kat
  • Meet & Greet met twee unieke sigarenblenders