Nieuwe wetgeving geen tabaksproducten online

Helaas mogen we vanaf 1 juli in heel Nederland geen tabaksproducten meer online verkopen van de overheid. Wij hadden het ook liever anders gezien, maar niet getreurd want er zijn nog andere shop mogelijkheden op onze website.

Waarom hebben jullie nog een online shop als je geen tabaksproducten meer mag verkopen? Dat is een goede vraag. Gelukkig mogen wij nog wel non-tabaksproducten verkopen. Alle accessoires van aanstekers tot humidors kun jij nog in je winkelmandje leggen. Er komt meer keuze in dit assortiment, dus wil jij een leuk cadeau voor een sigarenliefhebber of onze uitgebreide collectie tabakspijpen bewonderen dan kan dat nog steeds online.

Hou onze site vooral in de gaten, want we gaan nog hele leuke non-tabak gerelateerde producten online zetten. In de toekomst komt er ook een eigen productenlijn, dus zeker de moeite waard om ons te blijven volgen.

Wilt u meer weten over de nieuwe wetgeving ? klik hier

Leuk je te ontmoeten

We vinden het heel leuk dat jullie allemaal massaal online hebben besteld bij ons en dat we onze kennis nog verder hebben kunnen verspreiden met de webshop. Daarom kunnen we niet wachten om bij alle namen een gezicht te plaatsen. Want wij hopen dat je langs komt bij ons in de winkel voor al je tabaksproducten.

Kom je met de auto? Dat is geen probleem. Meer informatie over parkeren vind je hier.

Zie je snel aan de mooiste gracht van Delft